[Web] phpBB (Linux) Forum

Scrie răspuns
Romania Avatar utilizator

Topic Author
[RGK]*Kent
Administrator Community
Administrator Community
Mesaje: 383
Membru din: Septembrie 13, 2020, 1:50 pm
Localitate: Rosiori de Vede
Vârsta: 29
Contact:
Status: Neconectat
Kent’s avatar
Offline

[Web] phpBB (Linux) Forum

Descriere: Milioane de oameni folosesc phpBB zilnic, făcându-l cel mai utilizat sistem de surse open source din lume. Fie că doriți să rămâneți în legătură cu un grup mic de prieteni sau căutați să configurați o placă mare de mai multe categorii pentru un site web corporativ, phpBB are funcțiile de care aveți nevoie.
Utilizatorii mai noi vor aprecia panoul de administrare extins al phpBB, care permite personalizarea chiar și a celor mai complicate funcții fără a fi nevoie să editeze codul direct, în timp ce utilizatorii avansați vor aprecia ușurința cu care phpBB poate fi integrat în sistemele existente.
Deoarece phpBB este lansat sub licența publică generală GNU, puteți face modificări codului fără a fi nevoie să obțineți mai întâi permisiunea grupului phpBB. Baza noastră de date extinsă de extensii create de utilizator face schimbarea și adăugarea de funcții la fel de simple precum lipirea codului în fișierele corespunzătoare, în timp ce baza de date de stiluri conține sute de pachete de stiluri și imagini pentru a vă personaliza placa.
Documentația detaliată disponibilă pe acest site vă va ajuta să rulați phpBB pe serverul dvs. în câteva minute. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să vizitați Forumul nostru comunitar, unde personalul nostru și membrii comunității vă vor ajuta cu plăcere, de la configurarea software-ului până la modificarea codului pentru nevoile individuale.
Niciun alt software pentru buletinul informativ nu oferă un plus de caracteristici, menținând în același timp eficiența și ușurința de utilizare. Cel mai bun dintre toate, phpBB este complet gratuit. Vă așteptăm să-l testați chiar astăzi *.
Imagine
Demo: http://www.try-phpbb.com/33x/

Download Version: 3.3 Este compatibil cu PHP 7.0 sau PHP 7.1
Download-link
phpBB_All_Version.rar
Download Version: 3.2 - Este compatibil cu PHP 5.6

Extensii Styles Pluginuri le gasiti https://www.phpbb.com/customise/db/extensions-36 dar sa fie compatibile cu versiunea de phpBB care o aveti instalata.
:arrow: [RGK]*Kent - mortall.ro :)

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Scrie răspuns

Înapoi la “Scripting WEB”